onsdag 29 oktober 2008

Kem Lab och plåster



Igår förmiddag var jag och Adrian till Kem Lab på sjukhuset.
En jätterädd Adrian och en lite nervös läkare tog två rör med blod ur Adrians arm. En massa tester skall göras.... Lite otäckt var det, men det gick ändå bra till slut.

När allt var klart och plåstret skulle på, blev Adrian helt hysterisk och skulle minsann inte ha något plåster på armen. Hur som helst så fick doktorn på plåstret, men Adrian var jättearg..

När vi sen kom tillbaka till dagis berättade han stolt för sina kompisar och för fröknarna att han hade varit hos doktorn och fått ett häftigt plåster, med gubbar på! =)



3 kommentarer:

Hanna sa...

Men varför behövde han ta prover? Är han dålig?

mallkarlsson sa...

Det undrar jag också!!!!

Erika sa...

Nä han är inte dålig.... Eller vi visste inte om han var det..

Han har sovit väldigt dåligt i flera månader, vaknar och säger att har ont inuti huvudet, ont i hela kroppen.... Och sedan har han inte riktigt varit sig själv..
Så vi var lite oroliga, och ringde våran läkare som absolut tyckte vi skulle komma på en koll. Och sedan var det han som skickade upp oss på lab för provtagning.

Proverna visade inget knas, och vi har pratat med vår läkare igen. Kan kanske bero på växtvärk....Man vet ju liksom inte... Men nu har vi ju i alla fall gjort en ordentlig koll....