söndag 16 maj 2010

Helgrapport













Jag har äntligen haft några av mina planerade komp.dagar. Har varit ledig sedan i onsdags. Så himla skönt, och väääldigt efterlängtat!

I torsdags kom mamma, pappa & mormor hit på snabbvisit. Firade Agnes födelsedag en vecka tidigare och bara umgicks. Barnen hade laddat för deras ankomst och var totalt överspeedade de 24 timmarna dom var här...men vad göra man...

I fredags fick jag äntligen träffa mina tjejer!!!!
Saknar dom så och önskar vi kunde träffas oftare. Vissa av dom skulle jag visserligen kunna träffa, men det blir tyvärr bara inte av. Jag/vi får väl ta och kamma till oss helt enkelt !! Vi har i alla fall bestämt att vi ska träffas i sommar, utan barn och karlar, och bara umgås. Vinfika, shoppa och bo på hotell. Längtar!!!!!

I övrigt har det varit en bra helg. Trots regn har vi försökt vara utomhus... Barnen har sparkat omkring på sina sparkcyklar, blåst såpbubblor, och lekt med grannbarnen.
Igår var det ju förresten riktigt sommarvärme!!! Jätteskönt! Vi var ute mest hela dagen. Var på Vallby och kikade på djuren, åt glass , åkte ännu mera sparkcykel osv.

Härlig vecka!!

2 kommentarer:

AnnaLii sa...

Låter härligt, vännen!!
Hoppas denna vecka oxå blir toppen för er!
Massa kramar!!

Camilla sa...

Fina bilder. :) Låter som du hade det bra på dina kompdagar. Det är såna dagar man behöver i vardagen för att orkar till semester. Men nu är det inte långt kvar och inte heller till det stundande bröllopet :D

Kram!