söndag 13 juli 2008

Helgen






Efter badet blev vi hungriga =)


I helgen (eller torsdag-söndag) har mamma och pappa varit här i Västerås. De har varit på sin årliga tur med husvagnen och kom sen hit med den också. Dom har bott på Johannisbergs camping, så vi har varit där hela dagarna. Vi har inte haft någon jättetur med vädret, men det har varit mysigt ändå. Skönt att kunna vara utomhus hela tiden!

För barnen var det rena paradiset! Adrian älskar ju flygplan, och alldeles intill campingen är det ett flygfält. Vilket betydde att det for flygplan upp och ner mest hela tiden, så han var väldigt nöjd =).
Agnes hade också turen med sig. Hon är väldigt nyfiken på alla djur, särskilt hundar. Och precis denna helg var hela campingen invaderad av just hundar p.g.a nån fjantig hundtävling. Lite äckligt med alla dessa hundar som var överallt tycker jag, men Agnes var helnöjd =).

Barnen har tagit sina första dopp i Mälaren också! Adrian var lite skeptisk i början, men efter en stund blev han väldigt tuff. Agnes däremot var hur cool som helst på en gång. Hon kröp ner i vattnet som om hon inte gjort annat förut. Roligt!


Inga kommentarer: