fredag 4 juli 2008

Polkan kanske hade varit bättre?!

Efter att barnen hade somnat igår gick jag och Linda ut på en promenad. Jättehärligt i sommarkvälls värmen!!
När vi kom hem en timme senare satte vi oss i lugn och ro på balkongen...

Efter en liten stund började vi höra lite ovanliga ljud, det lät nästan som en trött tjur. Det blev värre och värre, så till slut lutade vi oss ut från balkongen och kikade runt..
Det visade sig att ljuden kom från våra finska grannar på bottenplan. De ( han & hon ) hade råbangat och hamnat i buskarna och låg där i en enda stor hög.
Som de föräldrarna vi är och lite oroliga av oss, gick vi naturligtvis dit för att titta till dem...
Han låg underst och muttrade något på finska ( han pratar ingen svenska ), medan hon ,bokstavligen talat, hade fastnat i buskarna. Så vi fick ta fram stora saxen och klippa loss henne.

När vi efter många om och men äntligen fått loss henne började hon andas väldigt dåligt och till slut ringde vi efter ambulans...När den kom ( och även andra grannar kommit ut ), kom även polisen och senare ännu en ambulans för att ta med den manliga delen av familjen. Det visade sig att han hade problem med hjärtat, och det kanske inte är en så bra kombination med all den sprit dom förmodligen hade fått i sig.

Innan ambulansen kommit frågade Christoffer den kvinnliga buskliggaren hur dom hade hamnat där dom låg, och om dom hade dansat...För det såg faktiskt ut som om dom hade gjort det och liksom dansat in i buskarna.
Till svar fick vi;
" Ja, men jag tror att polskan hade funkat bättre".

Hahahahahahahahahaha






1 kommentar:

Hanna sa...

hahhaaha, vilken grej!!